Muziekbingo

In samenwerking met BURO BRAM organiseert Rugbyclub Dwingeloo op zaterdag 8 januari vanaf 20u de (online) Muziekbingo! Een bingo kan natuurlijk niet zonder prachtige prijzen. Twee bingokaarten met elk drie bingo's. Daarnaast zijn er prijzen voor de leukste ingestuurde foto's tijdens de muziekbingo.

Live uitzending volgen!
Klik hier voor het volgen van de show.

Masked singer
Daar blijft het niet bij. Naast de muziekbingo wordt ook een eigen editie van "Masked singer" gespeeld. Raad jij als eerste welke 2 Dwingelers in een prachtig kostuum zitten?

Kaartverkoop
Clubhuis: Haal je kaarten op zaterdag 8 januari van 13-17u bij het clubhuis.
Online: Bestel je kaarten online via deze pagina.
Bestel je online kaarten. Dan worden de kaarten thuis bezorgd. Bezorging alleen in de voormalige gemeente Dwingeloo! De bezorgkosten zijn €2,50 per bestelling. De kaarten worden bezorgd op zaterdag 8 januari tussen 13-17u.

LET OP
Bestel je online kaarten. Dan ontvang je een tikkie. De kaarten worden geleverd wanneer deze is voldaan!

Bingokaarten

Bingokaart 1 (3 prijzen)

Bingokaart 2 (3 prijzen)

Masked singer (meerdere prijzen)

Prijs   €15 (all-in)

Kaarten bestellen

Alleen invullen wanneer je de kaarten bezorgd wil hebben!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.